Book en tid online i dag – Klik her

Vi er dit foretrukne autoværksted i Silkeborg

Vi er et autoværksted med fokus på kvalitet og kundetilfredshed. FK Auto er dit lokale Autoværksted i Silkeborg. Vi er medlem af Danmarks største kæde af frie værksteder – AutoMester. Hos os har vi altid fokus på kvalitet og ikke mindst vores kunder! For vi arbejder nemlig for at få flere glade og tilfredse billister.
Hos os kan vi tilbyde dig service og reparation på alle bilmodeller og meget mere. Du er velkommen til at se mere på det vi tilbyder dig her eller kontakte os på tlf. 8685 5806 og høre nærmere.
FK Auto - Dit Autoværksted Silkeborg

Et værksted med erfaring

FK Auto i Silkeborg har eksisteret siden 1993. Værkstedet ejes af Finn Kristiansen, som altid har haft stor interesse for biler. Finn er udlært Autoelektromekaniker i Silkeborg. I dag har FK Auto to faglærte og kompetente svende, samt lærling, der alle er klar til at hjælpe dig og din bil og yde den bedste service.

Hvad er specielt ved os?

Hos os vægter vi personlig betjening af vores kunder højt. På den måde sikrer vi, at du er tilfreds. Hver gang du besøger vores værksted kan vi altid tilbyde dig en kop kaffe eller varm kakao mens du venter. Hos os kan du altid få oplyst en ca. pris på reparationen eller reservedelen. Og sker der noget uforudset på din bil under reparationen, kontakter vi dig med det samme. På den måde er du altid sikker på alt er i orden, mens din bil hænger hos os.
Vi er medlem af:
Ring til os i dag og bestil tid